Naast dat je de buitenkant van je taart zelf kan bepalen, is ook de binnenkant voor een groot gedeelte zelf te bepalen. De cake zelf wordt gemaakt van glutenvrij biscuitdeeg. Standaard wordt de cake gevuld met vanille botercrème en jam of aardbeienbavarois en jam.
Wil je een andere smaak van je vulling, dan is dit ook mogelijk. Bij je keuze van de vulling moet je wel rekening houden met het feit of de vulling in de koelkast bewaard moet worden. Kies je voor banketbakkersroom, slagroom of bavarois dan betekent dit dat de taart minder lang buiten de koelkast kan staan. Wil je een taart, die langer op tafel kan blijven staan, is het verstandig om te kiezen voor een vulling die hierbij past. Hieronder staan de diverse vullingen voor je taart waar je uit kan kiezen.
Vullingen die niet te lang buiten de koelkast kunnen
- Banketbakkersroom
- Bavarois
- Aardbei
- Bosvruchten
- Caramel
- Citroen
- Sinaasappel
- Vanille
- Cream cheese Frosting (boter en roomkaas)
- Chocolademousse
- Melk
- Puur
- Wit
- Slagroom
Vullingen die wel buiten de koelkast kunnen
- Jam
- Lemon curd
- Koekjes botercrème
- speculaas
- oreo
- Vruchten botercrème:
- Aardbei
- Banaan
- bosvruchten
- citroen
- framboos
- kers
- mango
- sinaasappel
- Botercrème Chocolade (wit/melk en puur)
Voor sommige vullingen geldt een meerprijs in verband met duurdere ingrediënten en/of andere bereidingswijze.