Taarten algemeen

Hieronder enkele voorbeelden van de taarten die ik maak. Deze heb ik niet standaard op voorraad, dit is enkel om een idee te geven wat ik kan maken.

Enchanted cream taarten

Fondant taarten

Diverse taarten

Voor iedereen een persoonlijke taart.

Ik maak niet zomaar taarten! Ik maak taarten voor verjaardagen, voor feestdagen of gewoon omdat het kan. De ingrediënten die ik gebruik zijn met de grootste zorg uitgezocht en ingekocht. Alles is glutenvrij, ook mijn keuken en keukenmachines zijn glutenvrij.

Vooraf bespreek ik graag wat je wensen zijn. Aan de hand hiervan kan ik een prijs maken. Je moet er wel rekening mee houden dat het maken van een taart of cupcake handwerk is. Ik kan dus geen kopie maken van iets wat je bijvoorbeeld op het internet of pinterest hebt gevonden. Wel kan ik naar eigen inzicht een taart in hetzelfde thema maken.

Heb je zakelijk iets te vieren? Ook hiervoor kun je bij mij terecht.

Mijn taarten met logo zijn ook leuk voor bedrijven, sportverenigingen en scholen die een baksel met eigen logo willen hebben. Misschien ben je net voor jezelf begonnen en hou je een feestelijke opening of heb je een andere reden die een feestje waard zijn.  Voor al dit soort gelegenheden is een taart met logo een leuke toevoeging!

Cupcakes met logo zijn ideaal om uit te delen of rond te laten gaan tijdens een feestelijke bijeenkomst. Ik kan logo’s maken vanaf 4 cm.