Kinderfeestje

Op zoek naar een leuk en uniek kinderfeestje?

Bij McMulkin Cakes & Muffins kun je, je eigen taart of cupcakes komen versieren.

Onder het genot van een drankje en iets lekkers zingen we voor de Jarige Job of Jet. En daarna…gaan we gezellig met z’n allen aan de slag om iets moois te maken!

Voor de kinderen van 5 t/m 8 jaar is er een:

Een workshop “Cupcakes versieren”

Ieder kind krijgt 5 cupcakes om te versieren. Samen leren ze hoe je cupcakes leuk en mooi kan decoreren.

Hierbij maken de kinderen gebruik van verschillende kleuren fondant of marsepein en verschillende soorten versieringen en sprinkles.

De cupcakes gaan in een doosje mee naar huis.

De workshop duurt 1,5 tot 2 uur en is inclusief onbeperkt limonade en wat lekkers!

Voor Kinderen van 8 jaar en ouder is er een:

Een workshop “taart versieren”

Voor de kinderen vanaf 8 jaar is er de mogelijkheid om een echte taart te decoreren! Ze leren hier hoe de taart bekleedt moet worden en daarna gaan ze de taart decoreren en versieren.

Met verschillende technieken, verschillende kleuren fondant/marsepein en veel leuke uitstekers maken we er een prachtige themataart van!

De taart krijgen zij mee in een echte gebaksdoos. De workshop duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur en is inclusief limonade en wat lekkers!

Waar worden de feestjes gegeven?

De feestjes worden in mijn achtertuin onder de veranda gegeven, deze is feestelijk aangekleed, op frisse dagen zitten de glaswanden dicht en staat de kachel aan.

Wil je liever je feestje bij jezelf in huis of in de tuin dan kan dat ook. afhankelijk van de afstand vraag ik een reiskostenvergoeding á €0,21ct per gereden km.

Voor hoeveel kinderen?

Kinderfeestje worden gegeven met minimaal 6 kinderen.

Prijzen

€20,50 per kind voor de cupcakes versieren

€23,50 voor het taart versieren,

De prijzen zijn inclusief materialen, limonade, iets lekkers en een snoepzakje voor mee naar huis.

Extra mogelijkheden

Voordat de workshop begint:

Mocht je eerst cadeautjes willen uitpakken dan behoort dit ook tot de mogelijkheden. Kom een half uur eerder (bijvoorbeeld gelijk uit school) en pak al je cadeautjes uit. In de tussentijd kunnen jullie onbeperkt limonade drinken, lekkere snoepjes en mini cupcakes eten en dan start de workshop. De kosten hiervoor zijn €3,50 per kind. Ouders zijn gratis

Mocht je liever een taartje willen eten i.p.v. cupcakes, dan zijn de kosten €4,-per kind en bij een thema taart €5,- per kind.

Na de workshop:

Mocht je na de workshop nog samen pannenkoeken willen eten, dan kan dat! Voor €5,- per kind krijgen de kinderen ZO VEEL pannenkoeken met stroop, jam en poedersuiker als ze maar willen. Natuurlijk zit hier ook onbeperkt limonade bij. De pannenkoeken maak ik van tevoren, maar maak ze warm op mijn crêpes apparaten. 

De optie Pannenkoeken eten kun je ook voorafgaande aan de workshop doen. Het is wel handig om daar een uur voor uit te trekken, met eten, cadeautjes, drinken en handen wassen. 

*
het feestje is maximaal 2 uur, mocht je er langer over willen doen, dat kan maar dan komt er €7,50 per kind per uur bij.