Gender reveal

Jullie krijgen een kindje en willen dolgraag laten weten: wordt het een meisje of een jongen? Ik kan jullie helpen om dit origineel kenbaar te maken aan jullie vrienden en/of familie!

Hoe die taart of cupcake eruit moeten komen te zien bepalen jullie zelf, door een voorbeeld te sturen en met mij te overleggen wat jullie willen. Cremevulling kan ik niet kleuren, omdat je met het snijden en het terugtrekken van het mes direct ziet wat het geslacht is van jullie kindje. Ik vul de taart of cupcake in het midden met muisjes, zodat je pas als je de eerste taartpunt eruit haalt wat de kleur is

Bij cupcakes doe ik het hetzelfde, na het nemen van de eerste hap wordt de kleur van de muisjes zichtbaar.

Willen jullie het wat het geslacht is zelf ook niet van tevoren weten? Dat kan! Breng ‘DE’ envelop na controle bij mij langs en ik zorg ervoor dat het voor jullie ook een verrassing wordt. (De envelop krijg je uiteraard weer terug.)