Bruidstaart

Bruidstaart
Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er is van alles te regelen voor jullie bruiloft, onder andere een bruidstaart of eventueel ander lekkers, bijvoorbeeld cakepops, cupcakes, brownies, of crepes. Ik kan je helpen met een bruidstaart op maat, helemaal hoe jullie het wensen! Van smaak tot kleuren, alles kan besproken worden.

Proeverij
Je kan een afspraak plannen voor een proeverij. Tijdens de proeverij bespreken we jullie wensen en kunnen jullie gelijk een aantal smaken proeven. Willen jullie liever cupcakes dan taart? Dit is ook mogelijk. 
Na de proeverij maak ik een offerte op maat en mochten jullie hiermee akkoord gaan, is de proeverij kosteloos vanaf 25 personen. Mochten jullie toch besluiten om ergens anders te kijken en te bestellen dan betalen jullie de €20,- voor de proeverij via een factuur. 
Wil je voor minder dan 25 personen toch een proeverij? Dan kost de proeverij eveneens €20,-.

Basis
De basis van de bruidstaart bestaat over het algemeen uit glutenvrije luchtige vanille of chocolade biscuit, met een lekkere vulling gecombineerd, maar dit kan ook red velvet, carrot cake o.i.d. zijn. De taarten die ik bekleed met marsepein of fondant, worden afgesmeerd met botercreme. 
Semi Naked taarten smeer ik af met een Swiss Merengue Buttercream.

Vullingen
De bruidstaarten worden standaard gevuld met Swiss Merinque Buttercream, op eigen recept. Dit om botercreme even buiten de koelkast kan staan pronken, maar dat de vulling nog net zo lekker is. 
Aan de basis van de vulling kunnen van allerlei smaken toegevoegd worden. 

Bezorgkosten
Uiteraard is de taart ook een belangrijk onderdeel van jullie dag en niets mag dat in de weg staan. 

Bezorgen? Geen probleem, regel ik! Binnen Arnhem is dat €3,50 Buiten Arnhem wordt er een onkostenvergoeding gerekend per kilometer van 0,19ct per gereden kilometer heen en terug. 


Kosten van een taart
De kosten van een bruidstaart beginnen bij €4,- per persoon. De kosten van de taart zijn verder afhankelijk van jullie wensen, zoals wel of geen taarttopper, wel of geen bloemen (echte bloemen of suikerbloemen), etc. Meestal zitten de kosten voor een taart tussen de € 4,- en 6,- per persoon. De bezorgkosten zijn hierin niet meegenomen.