Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en diensten en/of overige rechtsbetrekkingen die tot stand komen met McMulkin Cakes & Muffins

De taarten, cupcakes en andere baksels worden alleen op bestelling gemaakt en zijn dus niet uit voorraad leverbaar. Als je een bestelling plaats of een aanvraag hiervoor indient, geef je te kennen dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Identiteit van de ondernemer
McMulkin Cakes & Muffins
Maaike Bakker-McMulkin
Allegrolaan 39
6842DD Arnhem
KvK-nummer: 83744495
Btw-identificatienummer: NL001721927B32

Bestellen en betalen:
Een taart bestellen kan via info@mcmulkin.nl

Na het plaatsen van de bestelling via de mail ontvangt u een offerte op maat gemaakt. Geef in de mail duidelijk aan:

 • Naam
 • Adres
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Wanneer wordt de taart aangesneden?
 • Datum ophalen
 • Ophaaltijd
 • Ochtend – 9.30-10.00
 • Middag – 16.30-17.00
 • Ander tijdstip in overleg
 • Naam & leeftijd op taart
 • Man/vrouw
 • Kleuren thema
 • Aantal personen
 • Thema taart
 • Vulling

Indien ik niet tijdig een opdracht bevestiging ontvang, kan het zijn dat mijn agenda inmiddels al vol zit, en ik je taart niet kan maken.
Na het ontvangen van de opdracht bevestiging stuur ik vooraf per mail de factuur. De factuur dient een week vooraf aan de aansnijdatum te zijn voldaan. Een bestelling is pas definitief als de betaling is voldaan.

Indien ik de betaling niet op tijd heb ontvangen, zal ik dit per mail laten weten. Hierin zal ik een nieuwe termijn van betaling laten weten. Mocht er binnen die termijn wederom geen betaling zijn ontvangen, dan zal ik de Taart(en) niet leveren.

Spoedbestelling
Ik kan een spoedbestelling maken worden zolang de factuur maar vooraf wordt voldaan is. Bij geen reactie of niet tijdig betalen zal ik de spoedbestelling niet maken en zal ik de bestelling annuleren.

Annuleren:
Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 1 week voor leverdatum. Bij annulering van je bestelling binnen deze termijn zal je betaling niet worden teruggeboekt. Dit is verband met de reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste datum.

Klachten:
Al mijn taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn, bewaar dan het door ons geleverde product en meldt je klacht binnen 24 uur na levering. Ik kan vervolgens jeklacht beoordelen en aan een passende oplossing werken.

Klachten die ik later dan 24 uur ontvang na het bezorgen of ophalen van de taart, kan ik helaas niet meer in behandeling nemen.

Namaken en Allergieën:
Al de taarten die ik maak zijn naar eigen idee en inzicht en ik maak geen taarten na van collega’s. Mijn taarten zijn handwerk en daardoor is ieder taart uniek. Ik kan daarom ook nooit tweemaal exact dezelfde taart maken. Je kunt een voorbeeld meesturen zodat ik er ideeën van kan gebruiken.

Mijn taarten zijn allen glutenvrij. Ook is het mogelijk om de taart lactose-vrij te verzorgen.

McMulkin Cakes & Muffins is niet aansprakelijk als voor eventuele allergische reacties. Mochten er overige allergieën zijn, dan dien je deze vooraf te vermelden. Dit betreft je eigen verantwoordelijkheid.

Omstandigheden:
McMulkin Cakes & Muffins is een klein bedrijf en behoudt daarom het recht om bij ziekte, familieomstandigheden, brand of andere overmacht je zo snel mogelijk te informeren dat de bestelling niet voor je uitgevoerd kan worden. In overleg zullen we kijken naar een oplossing. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zal ik de betaling restitueren. Het terug te ontvangen bedrag kan nooit hoger zijn dan het betaalde bedrag.

Bezorgen en ophalen:
Alle taarten, cupcakes en andere baksels kunnen opgehaald worden bij mij thuis. Ook is het mogelijk de bestelling te bezorgen. Kosten hiervoor zijn € 0,21ct per gereden kilometer (heen en terug naar de locatie)

Vervoeren van de taart:
Al mijn taarten zitten in een taartdoos en daarmee geschikt om met de auto te vervoeren. Het vervoer is geheel op eigen risico. 

Derhalve accepteer ik geen verantwoordelijkheid bij transportschade.

Eigendomsvoorbehoud:
Foto’s en ontwerpen van taarten, cupcakes en andere baksels gemaakt door mij blijven eigendom van McMulkin Cakes & Muffins. Foto’s en ontwerpen kunnen op elke wijze door mij gepubliceerd worden op de website en social media.

Privacy:
Ik behandel al je gegevens uiterst zorgvuldig en delen deze nooit met andere partijen.

* Wanneer je een bestelling plaatst ga je automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden *